Google

Google

GOOGLE -hakusanamainonta                                                                      PYYDÄ TARJOUS!

 Haluatko näkyä Googlessa silloin, kun ihmiset etsivät yrityksesi tuotteita tai palveluita? Googlen hakusanamainonta on erittäin tehokas tapa tuoda yrityksesi tuotteet/palvelut esille silloin kuin henkilöllä on jo tarve yrityksesi tuotteille/palveluille. Näy siis Googlessa silloin kuin sinua etsitään.

Otetaan esimerkki: Sinulla on yritys joka myy kattoremontteja Jyväskylässä. Ihminen, joka asuu Jyväskylässä ja hänellä on tarve korjauttaa kattonsa aloittaa hyvin todennäköisesti mahdollisen korjaajan etsimisen Googlesta. Hakusanoina hän saattaa käyttää jotain seuraavista ”kattoremontti”, ”kattoremontti Jyväskylä” tai ”kattoremontti hinta”

Ajattele, että jokainen edellä mainituista hakusanoista on moottoritie ja tuo moottoritie on Googlen ensimmäinen hakusivu kyseisillä hakusanoilla. On siis erittäin tärkeää varmistaa, että juuri sinun yrityksesi on tuon moottoritien varrella silloin, kun asiakas ajaa siitä ohi. Et varmasti halua olla kolmen risteyksen takana (google sivu 3), vaan heti esillä silloin kun haku tulee. Googlen hakusanamainonta antaa sinulle mahdollisuuden tähän.

Googlen hakusanamainonnassa teemme tilin aina asiakkaallemme, näin hakusanamainonta on läpinäkyvää ja tili on asiakkaan omistuksessa. Startin yhteydessä teemme asiakkaalle hakusanatutkimuksen, jolla kartoitamme yrityksesi asiakkaiden mahdolliset hakusanat ja kaikki variaatiot niistä. Kampanjan rakennuksessa on myös hyvä huomioida, että jos toimit vain Jyväskylä +40 km alueella niin silloin meidän ei tule näkyä vaikkapa Tampereella kirjoitetussa haussa. Tämän pohjalta rakennamme Googlen hakusanamainonnan.

Kaikkiin paketteihimme kuuluu tilin rakennus, kampanjoiden ja mainosten suunnittelu sekä rakentaminen ja kampanjoiden jatkuva optimointi.

Kun paketit ovat käynnissä, optimoimme paketteja jatkuvasti, jotta saamme parhaan mahdollisen tehon hyödynnettyä markkinoinnissasi. Raportit tulevat kuukausittain ja ne käydään yhdessä kanssasi läpi. Kaikissa Googlen paketeissa sivustollesi asennetaan myös seuranta ja näin pystymme tekemään optimoinnit mahdollisimman tehokkaasti.

Googlen on myös tehokas osa kokonaisvaltaiseen markkinointiin. Se tukee kaikkia muita kanavia markkinoinnissa. Voit itsekin miettiä, jos olet ostamassa tai etsimässä jotain tuotetta tai palvelua, niin mistä lähdet liikkeelle?

Jätä yhteydenottopyyntö, soita myyjälle tai käytä chattia ja katsotaan yhdessä miten teidän Google-mainontaa ja markkinointia yleisesti voidaan lähteä viemään eteenpäin.

 

  • Voit myös soittaa myyntipalveluumme puh. 014 338 2404
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.