Facebook

Facebook

FACEBOOK –mainonta                                                                                PYYDÄ TARJOUS!

Facebook on sosiaalisen median tämän hetken kattavin kanava. Päivittäisiä kävijöitä on Suomessa noin 2,5 miljoonaa ja Facebook tarjoaa mainostajille laajan kattauksen keinoja tavoittaa asiakkaansa. Facebook mahdollistaa asiakkaiden tavoittamisen esimerkiksi asuinpaikan, iän, sukupuolen, kiinnostuksen kohteen tai vaikka Facebook-sivusi tykkääjien mukaan. Hyödyntämällä näitä mahdollisuuksia pystytään markkinointiviestisi viemään oikeaan aikaan potentiaalisen asiakkaan silmien eteen.

Facebook ympäristö kehittyy ja päivittyy jatkuvalla vauhdilla. Välillä voikin tuntua siltä, ettei mukana meinaa pysyä. Meillä Keskisuomalaisella on ammattitaitoinen tiimi tekemässä Facebook-mainontaa ja näin varmistamme jatkuvan kehityksen mukana pysymisen ja pystymme tuomaan aina uusimmat tekniikat asiakkaiden hyödynnettäviksi.

Facebookin yhdeksi suureksi hyödyksi luetaan tarkka mitattavuus. Mainoskampanjan maksaessa 700 € on hyvä tietää, mitä tuo raha on yrityksellenne tuonut. Pystymme seurannan avulla sanomaan: kuinka moni mainoksen on nähnyt, kuinka moni mainokseen on reagoinut, kuinka moni on jättänyt yhteydenottopyynnön tai kuinka moni on ostanut tuotteen verkkosivustoltasi. Mittauksen tarpeet vaihtelevat eri yrityksillä ja sen mukaan meilläkin ohjataan mainontaa.

Meillä on tarjolla Facebook-mainontaa niin alkaville kuin kokeneillekin Facebook mainostajille.

Esimerkki markkinoinnin kokonaisuudesta

Ajatellaan, että yrityksesi myy vesisuksia. Kevät ja kesä ovat varmasti aktiivisinta aikaa yrityksesi myynnissäsi. Teet mainoskampanjan huhti-toukokuun vaihteeseen. Kanaviksi valitset alueesi lehden/lehdet, display-mainontaa verkkosivuilla ja Facebook-kampanjan. Kaikissa kampanjoissa toistuu yrityksesi brändi ja kesän kovimmat tuotteet. Annat myös mainoksissasi tarvittavan informaation ihmisille tuotteistasi kuten: hinnan, mistä tuotteet voi ostaa, milloin myymälä on auki jne. Näin tavoitat potentiaaliset asiakkaasi ja saamme herätettyä heidän mielenkiinnon oikeaan aikaan sekä ohjaamme heitä tulemaan luoksesi ostoksille.

Tässä tapauksessa on hyvä myös tehdä Googlen hakusanamainontaa. Näin varmistamme, että yrityksesi näkyy Googlessa myös silloin, kun ihmiset alkavat etsimään yrityksesi tuotteita, esimerkiksi sanoilla: ”vesisukset hinta” tai ”vesisukset Jyväskylä”. Näin varmistamme, että olemme ensimmäisenä Googlessa esillä ja keräämässä ostavat haut.

Jätä yhteydenottopyyntö, soita myyjälle tai käytä chattia niin katsotaan yhdessä, miten teidän Facebook-mainontaa ja markkinointia yleisesti voidaan lähteä viemään eteenpäin.

 

  • Voit myös soittaa myyntipalveluumme puh. 014 338 2404
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.