Kuntavaalit 2021

Tavoita potentiaaliset kuntavaaliehdokkaat yhdellä kontaktilla!

Kevään 2021 kuntavaalien ehdokashaku on jo käynnissä! Kotikunnan tulevaisuudesta kiinnostuneiden paikallisten lukijoiden joukosta löytyy myös kuntavaaliehdokkaaksi haluavia.

Monipuoliset mainonnan ratkaisumme tarjoavat kustannustehokkaan väylän kohdistaa mainonta juuri oikealle kohderyhmälle, oli kyseessä sitten potentiaalinen vaaliehdokas tai äänestäjä. Vaalikampanjan menestyksekäs toteuttaminen vaatii paitsi tahtoa myös ammattitaitoa. Me Keski-Suomen Mediassa autamme kokonaisvaltaisen kampanjapaketin rakentamisessa, sparraamme suunnittelussa ja viestimme suoraan siellä missä äänestäjät ovat – paikallisesti ja luotettavasti!

Vaaliehdokkaan luotettava mediakumppani

Painetut sanoma- ja kaupunkilehdet olivat ylivoimaisesti tärkeimmät mediat suomalaisten hakiessa tietoa äänestyspäätöksensä tueksi vuoden 2017 kunnallisvaaleissa!

Keski-Suomen Median mainosasiakkaana käytössäsi on paikallisesti tunnetut sanoma- ja kaupunkilehtibrändit, tehokkaat verkko- ja somemainonnan ratkaisut sekä koko Suomen kattava digitaalisen ulkomainonnan verkosto. Kauttamme saat kampanjat kaikkiin kanaviin alusta loppuun toteutettuna.

Palveluihimme kuuluvat mm.:

  • sanoma- ja kaupunkilehtien printti- ja verkkomainonta
  • digimarkkinointi
  • natiivimainonta ja sisällöntuotanto
  • digitaalinen ulkomainonta
  • graafinen suunnittelu ja videotuotanto
  • Painopalvelut
  • Jakelupalvelut

 

Osaava tiimimme auttaa Sinua mielellään – rakennamme tarpeisiisi sopivan menestyksekkään vaalikampanjan!

Pyydä tarjous tästä tai soita:
Puh. 014 338 2404 / Jyväskylä
Puh. 014 338 2405 / Jyväskylän ympäristö

 

#keskisuomenmedia #keskisuomalainen #kuntavaalit2021 #mediamyynti #mediatalokeskisuomalainen #mainonta #kuntavaaliehdokkuus #vaalimainonta #vaalikampanja

Lähde: Tuhat suomalaista –tutkimus, IRO Research / Sanomalehtien liitto, Lukijamäärä: Kansallinen mediatutkimus 2019